PCM Technology Oy | Lentokentänkatu 7, FI-77600 Suonenjoki, FINLAND | tel. +358 17 511 222 | fax +358 17 511 223 |  

Tiedotteet
 
 
PCM Lyhyesti


-Yhteistyöterveisin,
Tommi Väänänen ja Mika Kahelin

Palvelu, täsmällisyys ja asioiden sujuvuus ovat tunnusmerkkejä toiminnassamme. PCM on keskittynyt kartioden ja puristettujen kaulusten valmistukseen sekä markkinointiin. Tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja pohjoismaissa ja olemme laajentaneet toimintaamme muualle Eurooppaan. Olemme saavuttaneet hyvän ja luotettavan toimittajan kuvan jota haluamme ylläpitää ja kehittää.

Uudistuneet eurooppalaiset EN standardit luovat perustan turvallisille ja hyväksytyille painelaitteille , jotka takaavat riskittömyyden suunnittelusta tuotteen loppukäyttöön. Putkenosa tuotestandardit ja niiden mukaan tuovat muutokset olemme jo ottaneet käyttöön ja pystymme täten tarjoamaan uuden EN 10253-3 , EN 10253-4 sekä EN 1029-1 mukaisia tuotteita. Olemme edelläkävijä näiden osalta ja haluamme kumppaneillemme tarjota hyödyn myös tältä osa-alueella.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, reagointi asiakkaan tarpeisiin, toimitustäsmällisyys ja yhteistyö kumppanin kanssa ovat osa päivittäistä toimintaa. Tuloksena olemme saaneet hyvää asiakaspalautetta ja laajenevaa asiakaskuntaa ja ennen kaikkea tyytyväisiä asiakkaita.